LEVIN LÄÄKÄRIASEMA BENE

LEVIN LÄÄKÄRIASEMA BENE

Maksuton hoidontarpeen arviointi 24/7 puhelimitse 0400 80 8804

Olemme Levin vanhin lääkäriasema ja palvelleet niin lomailijoita kuin paikallisiakin jo yli 20 vuoden ajan Levillä. Levin lääkäriasema on vakiinnuttanut asemansa kaikkien akuuttien terveydenhoidollisten ongelmien ratkaisijana, oli kyseessä sitten sairastuminen tai röntgentutkimuksia vaativa rinnevamma. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on koulutettu erityisesti vastaamaan aktiivisen tunturinkävijän matkallaan kohtaamaan akuuttiin lääkärintarpeeseen, mutta hoidamme niin matkailijoiden kuin paikallisten asukkaiden ongelmat laidasta laitaan.

Olemme erilaisten rinne- ja talviurheiluvammojen hoitoon erikoistunut lääkäriasema. Ortopedivetoinen tapaturmapäivystyksemme on avoinna päivittäin klo 10-23. Osaaminen ja asiantuntemuksemme erilaisten rinne- ja talviurheiluvammojen hoidosta on vankkaa. Hoidamme erilaiset vammat ja tapaturmat tapaturmapäivystyksessämme aina nopeasti asiakkaan jonottamatta. Tarvittaessa röntgen-kuvat, mahdollisten murtumien ja vammojen kipsaukset, erilaiset tuennat ja asiakkaan tarvitsevan jatkohoidon suunnittelu onnistuvat aina samalla käynnillä.

Levin lääkäriasema on erikoistunut:

  - Tapaturmat / Ensiapu
  - Rinnevammat 
  - Röntgen ja tapaturmapäivystys avoinna koko klinikan aukioloajan 
  - Kipsaus ja tuenta ammattitaitoisesti
  - Yleislääketiede (Yleis- ja erikoislääkärien ajanvaraus ja    päivystysvastaanotot) 
  - Pikatestit: Tulehdusarvo/CRP, Streptokokki A / Angiina, Covid-19         Antigeeni- ja PCR-testit, Virtsatestit
  - Mahdollisuus vuokrata pyörätuoli loman ajaksi käyttöön 

Levin lääkäriaseman löydät LeviMarketia vastapäätä alppitalon alakerrasta osoitteesta Leviraitti 6, 99130 Levi

Levin lääkäriaseman aukioloajat: • Levin lääkäriasemamme on avoinna joka päivä klo 10-23, klo 18 jälkeen päivystysvastaanotolle varaathan ajan puhelimitse puh. 0400 80 8804 • Levi Ajanvarauspuhelin ja maksuton hoidontarpeen arvio 24 h. +358 400 808 804 • Levi Tapaturmapäivystys ja röntgen auki joka päivä klo 10-23

Levi Ajanvaraus / päivystysvastaanotto: Puh 0400 80 8804 Levin lääkäriasema

Leviraitti 6, 99130 Sirkka