Earth Hour King Crab Housessa 23.3.
earth hour 23.3

Earth Hour King Crab Housessa 23.3.

Olemme mukana pelastamassa Itämerta ja sen perintöä John Nurmisen Säätiön kanssa!

23.3.2024 | Well-being, Culture and entertainment, Families

Lauantaina 23.3 klo 20.30 sammutamme ravintolasalin valot tunniksi ilmaston ja ympäristön
puolesta ja pääsette nauttimaan illallisesta kynttilävalossa. Lahjoitamme samalla koko päivän
jälkiruokamyynnin John Nurmisen säätiölle puhtaamman Itämeren hyväksi. Nyt on oiva mahdollisuus laittaa suut makeaksi hyvällä omatunnolla. Lisäksi järjestämme mahdollisuuden suoralahjoituksiin säätiölle paikan päällä.

Toivomme saavan mahdollisimman monet mukaan, tule sinäkin pelastamaan Itämerta kanssamme. Pöytävaraukset täältä.

Rehevöityminen on Itämeren suurin ympäristöongelma. Vaikka merta rehevöittävät ravinnepäästöt on onnistuttu 1980-luvun jälkeen puolittamaan, rehevöitymisen näkyvät merkit, kuten sinilevien massaesiintymät vaivaavat Itämerta edelleen.

Tuemme John Nurmisen Säätiötä, joka toteuttaa tuloksellisia ja konkreettisia Itämeren suojelutoimia sekä varmistaa, että meren tarinat välittyvät myös tuleville jälkipolville.

John Nurmisen Säätiö – Pelastamassa Itämerta

Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiön hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa vähentämällä mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöongelmia, kuten rehevöitymistä ja luontokatoa. Säätiön tehtävänä on myös vaalia, elävöittää ja välittää mereen liittyviä tarinoita sekä kulttuuriperintöä. Työtä ohjaavat tulokset ja vaikuttavuus. Säätiön toimintaa rahoitetaan pääosin lahjoituksilla ja avustuksilla. 
www.johnnurmisensaatio.fi