Haloo missä oot? Lataa Levi Resort App niin näet
levi ski resort february

Haloo missä oot? Lataa Levi Resort App niin näet

Tiesitkö, että pystyt jakamaan sijaintisi kavereille uudistuneessa Levi Resort -sovelluksessa? Eikä tässä vielä kaikki! Uudistunut Levi Resort -sovellus kirjaa myös hissinousut ja näet montako kertaa on tullut laskettua. Näppärää, eikö totta!

Levi Resort – sovellus on uudistunut ja applikaatiosta löytyy nyt monta uutta sinua hyödyttävää lisätoimintoa. Kuten jo mainitsimme, voit helposti jakaa oman sijaintisi kavereille. Päivän tai loman päätteeksi tulee usein mietittyä, että montako mäkeä tuli laskettua? Nyt sekin tieto on sinulla heti saatavilla sovelluksessa. Pistä kisa pystyyn kaverin tai itsesi kanssa!

Hanki kanta-asiakkuus

Levi Resort -sovelluksen yksi tärkeä elementti on Levi Black kanta-asiakasohjelma, jonne voit rekisteröityä. Kanta-asiakkaana saat nyt kannattavia etukuponkeja sovelluksen kautta joka kuukausi! Ja jos olet väsynyt kuitteihin, saat E-kuitit talteen ostoistasi. Samalla näet mistä olet kerryttänyt Levi Black kanta-asiakaspisteitä. Siistiä!

Levi Resort -sovellus helpottaa laskettelupäivääsi. Uusien toimintojen lisäksi sovelluksesta löytyvät edelleen vuorovaikutteinen 3D-rinnekartta, ajantasaiset tiedot alueen palveluista, tunturin hyperpaikalliset säätiedot ja laajasti räätälöitävät hälytykset esimerkiksi hissien ja rinteiden avautumiseen tai sulkeutumiseen liittyen sekä rinnekamerat.