Kaikkien aikojen Levi avaa kauteen 6.10.2023
 Eturinteiden Levi Glacier -säilölumirinteen konsepti

Kaikkien aikojen Levi avaa kauteen 6.10.2023

Levi juhlistaa 60-vuotista taivaltaan avaamalla laskettelu- ja maastohiihtokauden 6. lokakuuta. Juhlavuosi käynnistyy ennätysmäärällä säilölunta sekä uudella rinnekonseptilla.

60-vuotias Levi starttaa juhlavuoteen vahvasti

Levi, joka valittiin vuoden 2023 hiihtokeskukseksi, juhlistaa 60-vuotista taivaltaan avaamalla laskettelu- ja maastohiihtokauden 6. lokakuuta. Juhlavuosi käynnistyy ennätysmäärällä säilölunta sekä uudella rinnekonseptilla, jotka tarjoavat vierailijoille unohtumattomia hetkiä rinteessä ja ladulla.

Kaikkien aikojen Levi 60 web

Levi Glacier - Uusi aikakausi säilölumen käytössä

Tänä vuonna Levi esittelee ensimmäistä kertaa Eturinteiden Levi Glacier -säilölumirinteen konseptin. Levi Glacier symboloi paitsi panostusta lumivarmuuteen, myös tehokasta lumensäilöntäjärjestelmää. Levi Glacierilla on ennätysmäärä säilölunta – peräti 130 000 kuutiota. Glacierin lisäksi 50 000 m³ lunta on varattu Levi Black -rinteeseen marraskuun alppihiihdon maailmancupia varten ja 20 000 m³ säilölumilatuun.

 Eturinteiden Levi Glacier -säilölumirinteen konsepti

Levi Glacier nostaa syyskauden lasketteluaktiviteetit aivan uudelle tasolle. Uudistuksilla vastataan myös kasvavaan alkukauden harjoitusolosuhteiden kysyntään. Eturinteiden laajalla Glacier-rinnealueella ovat auki ICE.1, ICE.2 kokonaisuudessa ja N.1-rinne osittain. Myös parkkilaskijat on otettu huomioon, kun uusi parkkialue sijaitsee keskeisellä paikalla Eturinteillä. Alueella on myös kumparerinne. Glacier Express -tuolihissi, North-tuolihissi sekä lasten mattohissi palvelevat laskettelijoita ja lumilautailijoita 6. lokakuuta alkaen.

Levin eturinteen laskija

– Viime keväänä talteen otettu lumi on säilynyt varastoissa erinomaisesti. Yhdessä Snow Securen kehittämällä lumen kierrätysmenetelmällä ja säilölumelle optimoidulla rinneprofiililla kausi avataan aivan uudella tasolla. Talvilajien ystävät ottavat olosuhteet varmasti ilolla vastaan, Levi Ski Resortin liiketoimintajohtaja Marko Mustonen kommentoi.

Maastohiihtokausi avataan Draivilla

Levi Golfin eli Draivin alueella avataan maastohiihtokausi entistä pidemmällä säilölumiladulla. Ladun pituus on 2,1 km, ja hiihdettäessä molempiin suuntiin se muodostaa 4,2 km lenkin. Tämä mahdollistaa erinomaiset alkukauden harjoitusolosuhteet sekä laadukkaat hiihtolenkit kauniissa Levin maisemissa.

Levin säilölumenlatu