Levin juhannus 2023 – Yöttömän yön juhlaa tunturissa ja vesillä
Levi saunalautta juhannus

Levin juhannus 2023 – Yöttömän yön juhlaa tunturissa ja vesillä

Levillä juhannuksen aikaan avautuvat kesäaktiviteetit tarjoavat monipuolista ohjelmaa, iloa ja unohtumattomia kokemuksia.

Levi Bike Parkin ensimmäiset reitit ja muut Activity Parkin kesäaktiviteetit avataan torstaina 22.6. Juhannusaattona 23.6. Gondoli2000-hissi kuljettaa vieraat huipulle nauttimaan yöttömän yön tunnelmasta ja maisemista aina klo 21.00 saakka. Kahvila Palovartijan antimista voi nauttia klo 11.00 - 21.00 välisenä aikana. Juhannusaattona klo 18.00 Levin huipulla nostetaan juhannuslippu salkoon sekä sytytetään juhannuskokko. 

Midsummer Jam tuo talven keskelle kesää tunturiin. Lasketteluharrastajat pääsevät jälleen viettämään juhannusta parkkilaskemisen merkeissä G.1-rinteen alaosassa. Luvassa on rentoa laskemista reileillä ja pienimuotoista kilpailua. Zenja Potapov järjestää yhdessä Levi South Parkin kanssa sessioita, ja viikonlopulle rakentuu myös Levi Ski Clubin taitorata. 

Levin Midsummer Jam ohjelma: 

  • Pe 23.6. klo 10.00 - 21.00 Vapaata laskemista kesäparkissa 

  • La 24.6. 

    • klo 10.00 - 18.00 Vapaata laskemista kesäparkissa 

    • klo 12.00 - 14.00 Taitorata kesäparkissa 

    • klo 15.00 - 17.00 Midsummer Jam with Zenja

  • Su 25.6. klo 10.00 - 18.00 Vapaata laskemista kesäparkissa

Juhannusaattona nautitaan unohtumattomasta lauttaristeilystä Kinos Safariksen järjestämänä. Lautta seilaa Sirkka- ja Levijärven vesillä, josta avautuvat upeat maisemat Levituriin. Risteilyn aikana on mahdollista napostella herkullisesta buffetpöydästä sekä rentoutua lautan pienessä saunassa ja pulahtaa järveen uimaan. 

Rentoa juhannustunnelmaa tarjoaa Saunabaari Levin Immeljärven rannalla, joka on avoinna klo 12.00 - 01.00. Rannassa loimuavat juhannusvalkeat, ja DJ Kirsi pitää huolen juhannusmusiikista.

Juhannussaattona saunalautta kelluu myös Immeljärvellä. Tapahtuman lähtöpiste on Immelkartanon ranta klo 12.00 ja saunalautta rantautuu Saunabaarille. Tapahtumaan voi osallistua omalla kelluntavälineellä ja saunalautalta voi ostaa virvokkeita. 

Levi Golfin juhannusscramble on avoin Texas scramble -kilpailu, joka järjestetään juhannuspäivänä 24.6.2023. Kilpailu pelataan Suomen pohjoisimmalla golfkentällä Levillä. Tämä upea 18-reikäinen golfkenttä sijaitsee henkeäsalpaavissa luonnon muovaamissa tunturimaisemissa Levitunturin ja Ounasjoen välissä. 

Kesäinen juhannus Levillä tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja ja herkuttelumahdollisuuksia. Ravintola Panoramassa voi nauttia sesongin grilliherkuista runsaan buffetin muodossa. Lapin Saagan islanninhevostallilla järjestetään yöttömän yön ratsastusretkiä upeissa tunturimaisemissa, joihin voi osallistua myös ilman aiempaa ratsastuskokemusta. Tonttulan hirsinen rantasauna tarjoaa rentouttavia löylyhetkiä Ounasjoen varrella. Polar Light Toursin pop-up ravintolassa voi maistella paikallisia herkkuja ja vaihtuvaa päivän menua.