Levi Six -tuolihissin rakentaminen on alkanut
6-hissin-yla-asema

Levi Six -tuolihissin rakentaminen on alkanut

Levin Koillisrinteille rakentuu talvikauden 2024-2025 alkuun mennessä uusi, huippumoderni, kuuden hengen tuolihissi. Levin kesäinvestoinneista on työn alla Levi Bike Parkin mattohissin viereen rakentuva Skill Park sekä Levi Activity Parkin minigolf-ratojen uudistukset.

Levin golfkentän viereen rakentuvan Koillisrinteiden Levi Six -tuolihissin rakennustyöt lähtivät talvikauden lopussa käyntiin vauhdilla. Vanhan ankkurihissin purku alkoi 2.5. ja ensimmäisen viikon aikana alkoivat myös maatyöt. 6-hissin lähistöllä liikkuukin jo useampia kaivinkoneita ja muita raskaita työkoneita. Ala-asemalla on käynnissä kallion poraukset, yläasemalla on puolestaan alkanut jo perustuksien betonivalut. Tavoite yläaseman perustusten valmistumiselle on viikolla 25.

Työmaan vuoksi Levi Bike Parkin reitti Draivi Trail on kokonaan pois käytöstä kesän aikana, myös tunturissa kulkevaan kävelyreittiin, Jääkausipolku, voi kesän aikana tulla muutoksia työmaan vuoksi.

LEVIN KESÄPROJEKTIT

Kesäinvestoinneissa Levin hiihtokeskuksella on lähtenyt käyntiin Levi Bike Parkin mattohissin viereen rakentuva Gondolin Skill Park. Gondolin Skill Park alueelle rakentuu aloittelijoille ja perheille sopiva alue, jossa pyöräilykokemuksia pääsee kartuttamaan helpoilla reiteillä. Mattohissin viereen rakennetaan reittejä myös Gondolin viereiseen metsään, vanhan seikkailupuiston alueelle. Kesän aikana viimeistellään myös Levi Bike Parkkiin viime kesänä rakentunut Sunny South flow-reitti. Kesän aikana Levi Activity Parkin alueella uusitaan myös minigolf-radat.

HUOMIOI TYÖMAAT LIIKKUESSASI ALUEELLA

Kesän työmaa-alueet on merkitty aidoilla ja nauhoilla eikä alueilla saa liikkua turvallisuussyistä.

Levi Ski Resort tekee louhintaa rakennustyötä varten kiinteistöllä Levi Six -tuolihissityömaalla aikavälillä 27.5.-7.6.2024 arkipäivisin klo 7:00-20:00. Melua ja tärinää syntyy louhimisesta, kuormauksesta sekä työmaa- ja kuljetusliikenteestä. Melutason arvioidaan olevan n. 97 dB, kun etäisyys työkohteesta on n. 10 m. Lähimmät melulle ja tärinälle alttiit kohteet ovat noin 100 metrin etäisyydellä oleva Ravintola Draivi sekä Levi Suites -huoneistohotelli. Tärinän voimakkuutta mitataan tärinämittareilla.

Lisätietoja antaa Levi Ski Resortin toimitusjohtaja Jouni Palosaari.

Levi-Six-tyomaa-alue 2024
Levi-bikepark-tyomaa 2024
6-hissin-tyomaa-betonivalu LSR
tyomaa-alue-tyomaaliikenne

Levin kesäkelkkarata ja seikkailupuiston aktiviteetit aukeavat 14.6.2024. Levi Bike Park ja Gondoli2000-hissi upeine näköaloineen avautuu 21.6.2024.