Uudistettu Leevilandia - Hauska ja iloinen lumimaailma
leevinpesä lsr

Uudistettu Leevilandia - Hauska ja iloinen lumimaailma

Leevilandia, huippukohde lapsille ja aloittelijoille Etelärinteillä, on kokenut huikean muodonmuutoksen monien uusien lisäysten myötä.

Leevilandia on alueena laajentunut ja rinnepinta-alaa laskea on nyt enemmän!

Uutena alueella on uusi sompahissi 2, jonka huomaat jo hienosta uudesta värivalaistuksesta. Maksullisesta Leevilandia-alueelta löytyy nyt siis kaksi katettua mattohissiä sekä perinteinen sompahissi laskettelun ja lautailun opetteluun.

Leevilandia pujottelu

Leevilandian rinteet ovat sopivan loivia, joissa on helppo aloittelijan opetella ja kehittyä laskijana. Pehmokeppi pujotteluradat mahdollistavat laskutaidon kartuttamista. Hiihtokoulun alkeisryhmät harjoittelevat myös Leevilandiassa.

Leevin kotipesässä tasapainoillaan ja leikitään

Leevilandiasta löytyy myös uusi taukotila Leevin kotipesä. Täältä löydät monipuolista tekemistä, kuten pelikentän, erilaisia tasapainoiluelementtejä, hyppyradan, piirtelypöydän ja paljon muuta. Erilaisten sisäpelien lisäksi Leevin kotipesä on viihtyisä paikka syödä omia eväitä sekä siellä on WC:t.

lsr leevinpesä peli

Liukumäet ja Muksutupa

Leevilandiassa voi pitää hauskaa myös pulkkamäessä ja snow tubing rengasliukumäessä, ja voit lainata välineitä näihin aktiviteetteihin. Leevilandian henkilökunta järjestää ohjattuja viikko-ohjelmia erilaisten lumileikkien parissa, hauskaa ulkoilua ja kisailuja leikkimielisesti. Leevilandiasta löytyy tulistelupaikka omien eväiden syöntiä varten. 

liukumäki leevilandia

Valmistaudu nauttimaan unohtumattomista hetkistä ja lumisista seikkailuista Leevilandiassa tällä kaudella!

Leevilandia-alueelle sisäänpääsy:
- Vapaa pääsy voimassa olevalla hissilipulla 
- Ilman hissilippua Leevilandia alueen päivälipulla 12,00 € / päivä / hlö.
- Alle 4-v. ilmaiseksi aluelipullisen huoltajan seurassa.

Leevilandia alueliput ostettavissa vain hissilipunmyynnistä. Alle 6-vuotiaat kypäräpäiset lapset käyttävät kaikkia hissejä ilmaiseksi hissilipullisen aikuisen seurassa.

Lisää artikkeleita